Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Két agyvérzés között kíváncsi...

Két agyvérzés között kíváncsi lennék azok tapasztalataira akik már leérettségiztek :D nektek hogy ment?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, ugy érzem nem tudok semmit. Pedig tanultam. Sokan mondják hogy nem olyan nagy dolog meg kár izgulni. Én a csütörtöktől szombatig tartó érettségizők között vagyok,tehát már nincs sok hátra. Nektek hogy sikerült?

2019. jún. 18. 22:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én tavaly érettségiztem, de két hete az Elektronika vizsgára készülve éreztem ugyanezt. 😂

Széttanultam magam, ezer meg egy mintapéldát, régi vizsga/zh példát vettem át újra... Órákig bújtam a netet (megoldásokat keresve), sokszor 20+ oldal volt nyitva a böngészőben, mind elektronika volt... 😂

Végül a végén már elegem volt, egyszerűen már nem tudtam hogy mit tanuljak...

Felvettem egy korábbi vizsgaalkalmat, mert páran betojtak és lett szabad hely a vizsgára!

Végülis négyes lett. 😍

2019. jún. 20. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :) Bár nekem a rendes èrettsègim kèt ève volt , de idèn újra mentem töriből ,hogy meglegyen a pontom az egyetemhez. De a megtekintèstől a szóbeli napjáig(keddig)ugyan úgy voltam mint te, tiszta idegroncs voltam , rettegtem ,hogy nem lesz meg a pontom, s hogy a legrosszabb tètelek valamelyikèt húzom majd. De szerencsèmre , nagyon rendesek voltak a vizsgáztatók , nagyon jó tètelt húztam. S mikor már kihúztam a tètelt teljesen megnyugodtam s max pontos szóbelim lett. Szóval ha mèg nem vagy túl rajt fel a fejjel , minden rendben lesz ne izgulj, a saját tanáraid nem fognak szemètkedni veled :) Mindegyikük azon lesz ,hogy a lehető legtöbbet kihozza belőled.
2019. jún. 20. 21:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a szurkolást nektek. Ma én is megkaptama bizonyítványt, jól sikerült. Angolbol emléklapot is kaptam:) és jó tételeket húztam nagyszinten
2019. jún. 22. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Tavaly törin én is olyat húztam, ami marhakönnyű és épp 1-2 nappal előtte néztem róla egy videót...

az 56-os forradalmat! :D

2019. jún. 22. 19:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én időmben is így voltunk vele, pedig annak is már 4 éve... Fú...

Én jó tanuló voltam, de pont az irodalom és a töri volt majdnem mindig csak négyes. Pont ezek nem érdekeltek egyáltalán. Ja, meg nyelvtanból is volt sok erőltett xarság, azt se tudtam miről szól 1-2 tétel, neten sem volt fent. A lényeg, hogy töri kb ugyanaz, mint az írásbeli. Nem is kéne belőle szóbeli... Irodalom meg olyan volt, hogy mivel nem olvastam - de szerintem senki sem - a könyveket, azokból nagy szívás lett volna húzni.

Szerencsére nyelvtanból is olyat húztam, amit letöltöttem netről, irodalomból a verseket szerettem, impresszionizmus, Tóth Árpád, sima volt, fogalmazást is pont belőle írtam. Töriből meg kihúztam az egyetlen tételt, amihez gyakorlatilag nem kellett töritudás: uradalom. Matek, fizikán már túl voltam (angolból előrehoztam volt), azokat szerettem, jól mentek, bár mateknál levontak 2 pontot...

Így végül a szóbeliknél csak töriből meg matekból vesztettem pontot. Pedig nagyon fostam! Végül ez is elég volt, mert csak 365 pont kellett ez így is megvolt. Sőt még 80 ponttal több is lett.

2019. jún. 22. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!