Két agyvérzés között kíváncsi lennék azok tapasztalataira akik már leérettségiztek :D nektek hogy ment?
Eddig jól, a szóbelitől viazont tartok, nem sokat tudok...
Én hétfőn megyek
Én két óra múlva kezdek :o
Drukkoljatok
“Két agyvérzés között” :D Ezt annyira elmondhatatlanul átérzem!
Én ma szóbeliztem. Szuper élmény volt :D Minden tárgyból volt pár tétel, amit ha kihúzok az ablakon való kiugrást választottam volna lefelelés helyett, de a jószerencse velem volt és mindenből jó tételeket kaptam. A tanárok nagyon aranyosak és segítőkészek (ha kellett) voltak, és előtte-utána is ment a bátorítás, örömködés, bíztatás. Szóval nagyon jó élmény volt.
Viszont ezt egy nagyon szenvedős hét előzte meg, amikor napi 10x akartam felkötni magam..A mai hét elején már csak idegrohamokat kaptam a tételek felett, de nem is tudtam érdemileg tanulni, annyira elegem volt/kész voltam.
De lám, ez várt a végén:)
Kitartást, szurkolok minden ‘félig érett’-nek! Ügyesek lesztek. Ez itt már az utolsó szakasz!:)
Hatalmas mázlim volt, a legjobb tételeket húztam :D
Mondjuk közvetlenül a töri feleletem előtt kitört a vihar, dörgött, villámlott, még az áram is elment, az ablakon meg beesett az eső a vizsgáztatók fejére. Jó előjelek, mondhatom... :D
De tényleg jól sikerült, kedvesek voltak meg minden. Mondjuk előtte tényleg végigszenvedtem a heteket, most már meg is érdemeltem :D
Menni fog neked is, szurkolok!
3-mas
Én is minden egyes nap a szobamban tanultam ki sem mozdultam anya mar konyorgott hogy ne tanuljak!! Minden nap sírtam és minden nap meg akartam ölni magam viccen kivul!! Aztan mi lett az eredménye?? Hat az hogy be mentem és mindenbol jot húztam..Angolbol perfektul nyomtam (a tanar 4 évig be se járt orara nem tanított semmit) , toribol úgy beszeltem hogy a tanar és az elnök is le volt dobbenve,magyarból és nyelvtanbol szinten ez,a matek meg lett kettessel irasbelin abbol mar nem kellett,es a szakmabol is mindent mondtam meg ami nem oda tartozott azt is sot meg rogtonoztem is!
Az eredménye az lett,hogy egyedul emelt ki az egész osztaly kozul az elnök hogy dicseretes szobelit alakitottam! Ugyhogy megérte a sok idegeskeds! (Bocsi a helyesirasi hibakert gyorsan akartam le irni)
Szoval ne felj! Nekem az osztalytarsaim 400 igazolttal jöttek erettsegire és meg sem buktak mindenki át ment volt olyan aki terhesen,volt olyan aki betegen jött és mégis meg lett mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!