Átjelentkezés másik egyetemre? (Jogász szak)
A Pázmányra szeretnék átjelentkezni, a tavaszi félévet követően. A kritériumoknak egy kivételével(?) sikerül megfelelnem: meg lesz a 60 kreditem, és mind a két félévnek a 3,51-es átlaga. (Első félév 4,1-es halmozott súlyozott átlag, a második félév is 4 egész felett lesz)
Viszont van egy kritérium- "vizsgajegyei között nincs 4 vagy több tárgyból kijavítatlan elégtelen" - volt egy bukott tárgyam, amit most a tavaszi vizsgaidőszakban sikerült teljesítenem, csak a tárgy 2 része hiányzik.
Az volna a kérdésem, hogy ezzel az "eredménnyel" van-e értelme egyáltalán az átjelentkezésen gondolkodni, vagy felesleges? Mennyiben befolyásolhatja ez az átjelentkezésemet?
Esetleg volt itt olyan, akit így vettek át? Hányan szoktak átjelentkezéssel bekerülni? (Az orvosi egyetemeken tudom, hogy sok az átjelentkezés, ezért gondoltam, hogy még talán lehet esélyem.) Az átlag vagy a tárgyak fontosabbak (abból a szempontból, hogy hiányzik egy tárgyam)? Mekkora lehet annak az esélye hogy átvesznek?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!