Érettségi szóbelin meddig vagyunk bent?
Figyelt kérdés
Ugyértem, hogy behívnak és kb ez az egész lefelelés meddig tart amég kijöhetünk?
Valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy wcre kilehet e menni és hogy? Hogy az egyik tanárnak vagy kinek kell szolni meg ilyesmi?
2019. jún. 15. 12:24
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor oké, mert bevallom, hogy van 80 tételem, és ma tanultam meg 4-et, vagyis nem tanulás volt hanem inkább valamilyen szinten átnézés. Nem sok idő volt, hanem nem volt kedvem többet. Valahogy nekem ez amikor rámeröltetik azt ami nem érdekel akkor vagy nehéz megtanulnom vagy nem tanulom meg mert nincs kedvem, de amit szeretek pl informatika azt bármikor tanulom fejlesztem is magam belöle és hamar megtanulok bármit belöle.
2019. jún. 15. 20:39
12/13 anonim válasza:
Én holnap 6 tárgyból szóbelizek...reggel 7:15-re megyünk, majd utána hívnak be minket..jó lesz majd, mire utolsóhoz érek életerőm nem lesz xd
13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem senkinek. 😂😂😂
Ki mennyit tanult? Nekem nagyon kevés az a szám.
2019. jún. 16. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!