Aki volt idén emelt informarika szóbelin, milyen tételt húzott?
Szia, már több ilyen kérdés volt, és a legtöbbre válaszoltam is, de akkor ide is bemásolom.
Én a 24. Számú, könyvtártípusok és különböző szolgáltatásaik című tételt húztam. Volt pár alkérdés, ilyenek, hogy mi alapján csoportositjuk a könyvtárakat, sorolják fel minél több típust a szempontok szerint, és melyek milyen szolgaltatasokat nyújtanak. Segítségnek volt kép két internetes könyvtár weboldaláról. Ki kellett térni a gyermekkönyvtárakra és említeni kellett a könyvtárközi kölcsönzést.
Három másik feleletet hallottam, az egyik srác az internetes szolgáltatások témát húzta, de végig csak az online vásárlásról beszélt, nem is kérdezték tőle mást.
A második srác az e-mailről beszélt végig, de nem olyan részletesen, mint ahogy gondoltam hogy kéne, az utolsó srác pedig a vírusok fajtáit húzta, a kialakulásukról és fejlődésükről beszélt.
Egy osztálytársam az illesztőegységeket húzta, ő a pontokról, input/outputról beszélt.
Egy másik osztálytársam pedig az analóg jel digitalizását, azon belül a kép és hang digitalizálását húzta.
Most voltam szóbelin. Az elektronikus számítógépek és perifériák fejlődését húztam. A generációkról beszéltem többek között.
Kérdezni inkább arról kerdeztek hogy a hardverek fejlődése hogyan befolyásolta a softwarekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!