Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi szóbelin meddig...

Érettségi szóbelin meddig vagyunk bent?

Figyelt kérdés

Ugyértem, hogy behívnak és kb ez az egész lefelelés meddig tart amég kijöhetünk?

Valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy wcre kilehet e menni és hogy? Hogy az egyik tanárnak vagy kinek kell szolni meg ilyesmi?

2019. jún. 15. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én 3 tantárgyból szóbelizek, töri 10 perc, magyar 15, biosz 10. Plusz a 20-30 perc felkészülési idő 3x, meg attól függően plusz-mínusz percek, hogy az előtted felelő hogy halad.
2019. jún. 15. 12:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem: töri, magyar(irodalom, nyelvtan), informatika-ismeretek

Ezekből kell, de szerintme nekem nemlesunek hosszú feleleteim, mert még semmitse tanultam

2019. jún. 15. 12:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Én 11-re megyek és a beosztás szerint kb 13:45-re fogok végezni, de nem a felelési idők ilyen hosszúak, hanem a 30 perc felkészülés mindegyiknél.

WC szerintem úgy lesz, mint az írásbelin, ki lehet menni, de egyszerre csak egy embernek és felírják, hogy mikor mentél ki és mikor jöttél vissza. Meg ez nyilván a felkészülési időből vonódik le.

2019. jún. 15. 13:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Értem, köszi szépen.

Hát igazából én ugy érzem hogy amugysincs szükségem olyna sok felkészüléis időre, leírom a lapra amit tudok aztán ennyi. Esetleg a forrásokat megnézegetem aztán ennyi.

2019. jún. 15. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Wc-re nem mehetsz ki akarmikor, csak ket tantargy kozott, tehat tetelhuzas elott. Termeszetesen nem a felkeszulesi idodbol vonodik le, az mindig min. 30 perc/tantargy.
2019. jún. 15. 14:13
 6/13 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi.

Amugy az elöbbi, te má rígy tudod mikor leszel? Nekünk hétfő reggel mondják meghogy mikor.

2019. jún. 15. 14:18
 7/13 A kérdező kommentje:
És azt még megkérdezbetem, hogyha kihuzok egy tételt elmondják a címét ésha nemtudok róla egy szót se, akkor azt ott kell mondanom, hogy nemtudok smemit és póttételt kérek vagy megprobálhatom kidolgozni ésha szólítanak akkor utána?
2019. jún. 15. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:

5/7 vagyok. Hetfon es kedden is leszek, elnök vagyok ;)

Megpróbálhatod kidolgozni, lesznek segítő anyagok és kérdések is. Ha nem jön össze a pontszám, akkor az elnök póttételt huzat, illetve te is kérheted. De azért nagyon nehéz nem tudni 3-4 mondatot...

2019. jún. 15. 20:15
 9/13 A kérdező kommentje:

Jah hogy egy elnők. 😂😂😂

Nemtudom hol vizsgáztatsz, de légyszi legyél kegyes. XD

Amugy az eddigi tapasztalataid alapján nehéz összeszedni a minimum pontot?

2019. jún. 15. 20:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem elnök vagyok, csak diák, de töritanárunk szerint már arra is jár pont, ha kapsz egy forrást és rögzíted(=elmondod), hogy azon mondjuk a Szentkorona vagy egy horogkereszt látható. Persze aztán nem árt tudni többet is, de a lényeg, hogy tényleg egyszerű pontokat szerezni.
2019. jún. 15. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!