Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt infó szóbeli 2 nap alatt?

Emelt infó szóbeli 2 nap alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kedden megyek szóbelizni emelt infóból,de nem állok túl jól a tételekkel.10 tétel van,eddig 3at dolgoztam ki,és olvasgattam át.

Aki volt már,annak hogy ment ? 2 nap alatt 7-10 tétel megtanulható szerintetek rendesen ? :D

2019. jún. 8. 20:35
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Ha megvan már a középszintű és emlékszel azokra a tételeidre, akkor az sokat segíthet. Tanárom nekem azt mondta, hogy figyelmesen olvassam el és értelmezzem ezt a pdf-et: [link] (nem tudok magolni) esetleges fogalmakat tanuljam meg. Nekem segített az is hogy több forrást is néztem, mert néha a másmilyen fogalmazással sokkal könnyebben meg lehet érteni egy-egy dolgot.

Pluszba még megvan ez a könyv is ( [link] (nagyon jól magyaráz)

Azonban voltak ma elég rossz tételek amikről én még nem is hallottam sokat (levelezési listával kapcsolatos tétel)

És ne feledd, két nap alatt meg lehet váltani a világot is!

Sok sikert keddre!! :)

2019. jún. 8. 21:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ!:) Kozepszintum nekem nincsen,szoval abbol sajnos nem tudok :D Viszont en is ebbol a pdf-bol csinaltam/csinalom a teteleimet :) Levelezesi listaig még nem jutottam,de akkor azt majd reszletesen atnezem,koszi szépen!!:) Te mit huztal egyebkent?
2019. jún. 8. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
3 nap még ott a mai is, kedden is réérsz még tanulni
2019. jún. 8. 21:27
 4/7 anonim válasza:
#1-es vagyok, hát szoftverekkel kapcsolatos jogi kérdéseket húztam. Borzalmasan sikerült, valamit azért mondtam (utólag nézve nem lett volna nehéz, de aki nem tanul...), kérdezgettek. Alig tanultam valamennyit. De szerencsére van már egy 95%-os közepem, és emelt gyakorlatim is rossz lett, szóval a közepet viszem valószínűleg.
2019. jún. 8. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Huu,azt pont ki akartam hagyni,de akkor megsem fogom,koszi! Es te hany percig beszeltel? En szerintem egyikrol sem tudok 10-15 percig beszelni :/ :D
2019. jún. 8. 21:39
 6/7 anonim válasza:
#1es vagyok: Hát nem sokat beszéltem magamtól (max 5 perc volt XD) de utána kérdeztek, és ugye azt is pontozzák, hogy mennyire vagy vezethető a felelés során különböző kérdésekkel. Bent voltam 20 percig az tuti. Remélem kapok 10 pontot. Nálam egyébként normálisak voltak nagyon a vizsgáztatók.
2019. jún. 8. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Meglesz az! ;) Nekem sajna 18 pontra lenne szuksegem :DDD Bar igazabol az is csak picit tobb,mint a fele,szoval csak nem kell mindent tudnj hozza :D
2019. jún. 9. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!