Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt kemia szobeli kiserletek?

Emelt kemia szobeli kiserletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akinek van tapasztalat,elmondana hogyan megy az emelt kemia szobeli,pontosabban arra gondolok ha kihuznek egy elvegzendo kiserletet nekem kell osszevalogatni a dolgokat vagy egy talcan lesz rajta vagy a talcak megszamozva vannak,hogyan lesz?

Koszonom a valaszokat!

#kémia #emelt szintű érettségi #kémia kísérletek
2019. jún. 8. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én szerdán voltam,és úgy ment a dolog,hogy kérték a tétel számát,erre mondták hogy ez egy elvégendő lesz,alá kellett írnom egy lapot ,hogy megcsinálom a kísérletet, és a helyemen ültem fél óráig ,addig gondolkodhattam mind3 feladatomon, a tálcát még az elején odarakták az asztalomra. Szóltak mikor letelt az idő, hozták a köpenyt és a kesztyűt,a hajamat bekötöttem és elkezdtem csinálni ,mondták hogy nem kell közben magyarázni hogy mit csinálok ,elég ha megvan és amikor befejeztem akkor elvitte az egyik vizsgáztató és kiültem az első padba,majd mesélni kezdtem a kísérletet,utána a tételt majd a C feladatot. Az én vizsgáztatóim nagyon rendesek voltak,viszont ma voltam bioszon és ott elég bunkók voltak,nem szóltak soha semmiért hogy nem jó,csak már a végén.Akkor is kiosztottak elég rendesen, egyáltalán nem voltak segítőkészek,pedig látszott rajtam hogy mindjárt megőrülök az idegességtől.

Na mindegy ,a lényeg hogy próbálj mindent elmondani és sok sikert ! :)

2019. jún. 8. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi,hogy ők felálltak a helyükről és odajöttek nézni ahogy csinálom. A feleletet akkor kezdhettem meg amikor a vizsgáztató,aki kivitte a tálcámat,visszajött. Nekem a kémia szóbelin végig mondták : nagyon jó ,rendben , menjünk tovább, segítettek ha elakadtam, bólogattak,mindhárom kérdezett. A mai bioszon pedig egy adott vizsgáztató kérdezett tőlem,a többi csak piszmogott
2019. jún. 8. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik vizsgáztató odahozta a tálcát, mondta,hogy majd előttük kell elvégeznem. Mikor sorra kerültem lehetett választani melyikkel akarom kezdeni, én a kísérletet csináltam először. Elmondtam,hogy mit mièrt csinálok és hogy mi történt.
2019. jún. 8. 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! :)
2019. jún. 9. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!