Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet tételt használni szóbeli...

Lehet tételt használni szóbeli érettségin?

Figyelt kérdés
Amikor szóbeli érettségin kihúzom a tételt pl. magyarból, akkor ugye elvonulhatok 30 percre felkészülni. Ott használhatom a kidolgozott tételeimet vagy azokat nem vihetem be?
2019. jún. 7. 20:22
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Segitseget vartam, a normalis emberektol kaptam is.Meg is koszontem nekik. Erre idejottok olyanokkal hogy ez most komolyan megkerdezted meg hogy te puskazni akarsz? Igen komolyan megkerdeztem es nem nem akarok puskazni. Ha ti ebbol azt vettetek le akkor sajnalom de anyadek nem jo munkat vegeztek aznap.
2019. jún. 12. 12:03
 22/28 anonim ***** válasza:
58%

"akkor ugye elvonulhatok 30 percre felkészülni. Ott használhatom a kidolgozott tételeimet "

De nem puskazni keszultel te vadparaszt :D Gondolom ekkora IQ-val a kettesert tepersz. Őszintén remelem hogy a tanari kar megkonyorol rajtad es kapsz egy kegyelem kettest :D

2019. jún. 12. 12:09
 23/28 A kérdező kommentje:
Ugy latom egy 50-60 eves emberrel van dolgom. Szoval, a te idodben meg nagyooooon regen akkor a puskazas lehet mast jelentett. Ma azt jelenti hogy amikor felelsz vagy irsz akkor kozbe nezed a pad alatt a puskat. Amit en irtam, hogy MIELOTT KIMEGYEK FELELNI az elott atlehet e nezni. Nem azt hogy mikor ott ulok akkor a pad alatt fogom olvasni. Erted "uram"? vagy atmagyarazzam megegyszer valami mas verzioban?
2019. jún. 12. 17:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Sracok megbuktam 3 tantargybol. Biztos a karma mert ilyen bunko voltam
2019. jún. 19. 23:17
 25/28 anonim ***** válasza:
3 tárgyból? Abban az iskola is bennevan vastagon, mert nem az érettségin kellett volna megbuktatniuk, hanem nem engedni odáig. Milyen tárgyból? Hajrá nyáron tanulás és októberben érettségi!
2019. jún. 19. 23:46
 26/28 A kérdező kommentje:
Irodalom, tori, angol. Demonok utolertek ami miatt bunko voltam par emberrel itt. Megszivtam. Maskor inkabb befogom.
2019. jún. 21. 00:56
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem, nem az ért utól.

Az itteni bunkóság az csak a mentalitásodból fakad, ugyanebből fakadt az is, hogy nem is igazán készültél fel az érettségire, olyan dolgokról nem volt fogalmad, amit biztos elmondtak. Ha négy évig nem csak bejártál volna, hanem valami rád is ragad, órákon jegyzetelsz, akkor már ebből meglett volna a kettes. De a "leszarom, majd csak lesz valahogy"-ból mindig ez lesz, ami most lett.

Semmi baj, falnak mentél, ennyi, kelj fel és menj tovább, és vond le a tanulságot. Mondjuk három tárgyból négy évi anyagot pótolni egy nyár alatt nem lesz egyszerű, de nem lehetetlen.

2019. jún. 21. 21:09
 28/28 A kérdező kommentje:

Nyugi vaaaan mindenbol atmentem 80+ szazalekkal csak kivancsi voltam a reakciokra. Chill XDD

Aki azt gondolta, hogy a kettesert megyek az szomoru es faj.

2019. jún. 22. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!