Szóbeli érettségin nehéz összeszedni az a 13%-ot?
Figyelt kérdés
Az az ötvenből olyan 6-7 pont. Kétségbe vagyok esve mert sajnos nem álltam neki időben tanulni.2019. jún. 5. 20:54
1/2 anonim válasza:
Milyen tárgyból? Amúgy nem, főleg ha bejártál órákra, akkor valószínűleg alapból is ragadt rád annyi tudás amennyi ehhez kell.
2/2 anonim válasza:
Milyen tantárgy, mert nem mindegy. Idegennyelvből ha megtudsz szólalni, kb már megkapod, történelemből kapsz forrásokat, és ott van az atlasz is, ha rémlik valami, akkor szintén szerintem egy párperces felelettel már megadják, pl a forráshasználatra is jár pont, azaz csak azért is adnak pontot, ha a felelet során hivatkozol rá. Nyelvtan, Irodalom azért egy kicsivel jobban igényel egy kis tudást tételtől függően, pl Ady költészetéről, vagy az Ember Tragédiájáról nehéz anélkül beszélni, hogy tudnál róla bármit is, még úgy is, hogy ott lesz az adott mű nálad a kidolgozás alatt, habár tapasztalatom alapján nem a magyaron szoktak elcsúszni a diákok. A 13 % pedig kb az a szint, hogy alig tudott megszólalni, és úgy kellett kérdésekkel valamit kihúzni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!