Érettségin nehéz összeszedni 12%-ot angolból?
Bár én még nem érettségiztem, de azt tudom, hogy vannak tételek. Ha minden tételből kb 5 mondatot megtanulsz,és hozzá néhány kulcsszavat, amit majd körbe tudsz írni,
akkor szerintem biztos meglesz a 12%. :/
dehogy, ha kinyögsz pár értelmes választ, már átengednek
de amúgy nem lesz nehéz, én is pár napja szóbeliztem és könnyebb volt, mint amire számítottam
de ha izgulsz, nehezebb tételt húzol és nem is megy olyan jól a nyelv, a 12% akkor is meglesz :)
Ne izgulj ennyire!
Én is nagyon féltem a szóbelitől anno, mert az írásbelim nem egy h de jól sikerült. legalábbis nem úgy, mint szerettem volna, 55% lett, és ha izgulok akkor néha alig tudok egy-két értelmes szót makogni, aztán mégis 90% felett szóbeliztem, mert 64% lett a végeredmény. Pedig nem épp a legkönnyebb tételt húztam. Szerintem az angol középszinten meglehetősen könnyű, majd meg fogd látni, hogy nem is volt érdemes annyira idegeskedni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!