Magyar szóbeli érettségin mennyire nehéz összeszedni a 12%-ot?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek, SEMMIT nem tanultam az elmúlt években magyarból. Az írásbelim 74% lett, de ettől még szóban el kell érnem a 12%-ot, hogy meglegyen az érettségi. Ez 50 pontból 6. Volt valaki hasonló helyzetben? Mennyire nehéz összehozni a 6 álompontomat?2015. jún. 18. 15:03
1/9 anonim válasza:
én anno gimiben nulla tanulással 3-4 voltam, érettségim 4-es lett, szintén nem tanultam rá, szóbelin tán a homéroszi eposzokról kellet beszélnem, volt ott egy atlasz, abban lévő dolgokat leírtam, meg voltak könyvek is, az egyik, pont az volt ami nekem kellet, tán iliász, hátulján rajta volt 1 oldalban az összefoglalása hogy miről szól a könyv, ezeket elmondtam és tádámm, 4-es :D
2/9 A kérdező kommentje:
köszi, ez biztató :D
2015. jún. 18. 16:26
3/9 anonim válasza:
azért nem árt ha van róla valami fogalmad, de összehozható (főleg ha szerencsés vagy és könnyűt húzol)
nem tudom mikorra kell, de egyszer nem tudnád átolvasni a tételeket? csak a biztonság kedvéért
de ha semmi anyagod nincs, lesznek ott szöveggyűjtemények, könyvek, azokból tudsz kiírni dolgokat
meg segítenek is azért, igyekezek mindenkit legalább egy kettessel átrugdosni
szerintem ne aggódj, a kettes meglesz
4/9 A kérdező kommentje:
egész pontosan holnap lesz az érettségi:D
2015. jún. 18. 22:15
5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként hármasnál rosszabb nem lehet, mert ha 6 pontot szerzek szóbelin, akkor összességében még mindig 53%, ami egy hármas.
2015. jún. 18. 22:17
6/9 anonim válasza:
Na, hogy ment? Biztosan sikerült. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, a magyar egész tűrhető volt, az informatika volt húzós :D
2015. jún. 19. 14:40
8/9 anonim válasza:
De akkor minden sikerült, igaz? És melyik tételeket húztad, ha megkérdezhetem? :)
9/9 A kérdező kommentje:
Magyarból a Arany életmű: Toldi és Toldi estéje összehasonlítás
Töriből a Felvilágosodás és a felvilágosult abszolutizmus
informatikára már nem emlékszem :P
2015. jún. 19. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!