60 tételt szerintetek hány nap alatt lehet megtanulni?
Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 18:41
1/4 anonim válasza:
Egyéntől függ, meg hogy mennyire részletesen.
Én anno egyetemen mindig csak a tételek felét tanultam meg, hiszen 50% elég jó esély, és ha nem jön be, pótvizsgára meg lehet tanulni a másik felét.
2/4 anonim válasza:
Attól függ mennyi időd van rá?
Például ha 120 napod van rá akkor meg lehet tanulni valamennyire, ha csak 60 még akkor is meg lehet jegyezni belőle dolgokat de gondolom neked sokkal kevesebb időd van?
3/4 anonim válasza:
Attól függ mi a tárgy, mennyire könnyű, stb. Én adott esetben 2-3 nap alatt is simán megtanulom az anyagot 5-ösre, no de nem is orvosira jártam :D
4/4 anonim válasza:
Hát én már 1 hónappal vizsga előtt elkezdtem nagyjából megjegyezni a tételben szereplő információkat. Naponta 3 tételt zabáltam, és sok olyan apró pici infót kellett "bemagolni", ami nagyon hasonló a többihez. Nem kell szerintem szóról szóra, hanem csak a lényeget szűrd ki belőle, és azt tanuld meg. Napi 3 tétel húzós meló lehet, de az 30 nap alatt megvan. Viszont attól is függ, mennyire mások a tételek, és hogy mennyire hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!