Hogyan lehet megtanulni 30 tételt egy nap alatt?
Sehogy. Max elolvasod őket aztán valami csak megmarad.
A másik lehetőség, hogy megtanulsz amennyit tudsz és reménykedsz a legjobbakban.
Sehogy!
De ez kizárólag a te hibád, mert nem most kaptad meg a 30 tételt, elöbb kellett volna elkezdeni a tanulást!
OK, én meg látom, hogy tényleg a válaszol lényegét sikerült megragadni!
A hosszú ö és ü meg nem megoldható a gépemen, de ennek semmi köze ahhoz, amit kérdeztél vagy amit válaszoltam rá!
A lényeg: EGY nap alatt 30 tételt NEM LEHET megtanulni - és ÉRTELMES EMBER tudja ezt minden kérdezösködés nélkül!
A 30 tétel egy napra, nagyon sok...
Középsulis vagy? Akkoriban nekem egy hét alatt a 20 tétel is sok volt. Most egyetemen már egy nap alatt megy. Felkelek reggel, felöltözöm, iszom egy kávét. Leülök hosszú órákra és nagyon koncentrálok. Rövid szüneteket tartok, kivéve az ebédet meg vacsorát. Este ha fáradok lezuhanyzom, attól felfrissülök és folytatom. Röviden, ülök és tanulok. Kikapcsolom a wifit, tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!