Emelt biológia szóbelin segítenek ha elakadok, vagy ha nem szolalok meg? Rávezetnek a megoldásra valamennyire? Vagy ha nem mondok semmit csak nem releváns dolgokat megbukok?
A szóbeli vizsga minden esetben tanárfüggő. Ha jófej és jó lábbal kelt fel segít, ha olyan kedve van azt mondja segít, közben meg mond valamit amivel nem vagy előrébb, más meg még meg is csavarja, hogy még megalázóbb legyen a helyzet.
szerintem megbuktatni nem fognak. Minden tételből tanulj meg pár mondatot, egy hét alatt ennyi menni fog. Ha van egy minimális érdemi tudásod és rizsázol mellé valamit általában a leggonoszabb tanár sem szpat fölöslegesen.
Ez szerintem is nagyon ember függő, nálam például röhögős volt a társaság. Mármint nem rajtam csak ilyen vidámabb volt. Pl nem jutott eszembe az Ökológia Niche kifejezés csak az ökológia a szélső meg nyögte nekem hogy "n.. n.. ni.." nálam rendesek voltak.
én azt mondanám hogy ha jó a memóriád akkor olvasd át 2-szer az egészet és valami meg fog maradni(ha gondolod jegyzeteim is vannak bár b*szott hosszúak) vagy ha nem vagy egy memória bajnok akkor a témához tartózó főbb definíciókat tanuld meg. Nem lesz ott gond :) Hajrá
Én tegnap voltam, és a B részben tényleg sok válasz benne volt a szövegben.
Nekem nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Volt kérdés amire nem tudtam a választ és utána további kérdéseket tettek fel.
Én azt láttam rajtuk, hogy igyekeznek neked pontokat szerezni😂
Sok sikert majd! 😊
Ivari jellegek volt a címe az A-nak, a B-nek pedig Mindennapi mérgeink. Az elsőben genetikával kapcsolatos kérdések voltak, a másodikban pedig a dohányzásról és káros hatásairól.
De mindennap más tételsor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!