Csak én nem bírok aludni a holnapi emelt töri szóbeli miatt?
Sziasztok!
Én mult penteken voltam..elotte nagyon izgultam aztan amikor bementem a terembe megnyugodtam.3vizsgaztatonk volt,mind nagyon kedvesek voltak es mosolyogtak rank,probaltak mindenkit nyugtatni es elterelni a figyelmunket arrol hogy mi eppen vizsgazunk.
En a 6-os tetelt huztam ki,ami nalunk Budapest vilagvarossa fejlodese volt.Amikor meglattam el sem akartam hinni .. ilyen "szotyi" tetelre nem szamitottam :D . Pr percig ultem folotte,atgondoltam aztan elkezdtem olvasni a forrasokat.Nekem 5forrasom volt,mindegyikbol ki lehetett venni a lenyeget , erthetoek voltak.Elmondtam amit akartam aztan feltettek meg 1-2 kerdest,olyanokat amiket az izgulas miatt kihagytam.
Fontos nagyon,hogy amikor kihuzod a tetelt ne ijedj meg,probald atgondolni.Felejtsd el mind a 29 temakort,csak arra koncentralj amit kihuztal ,hiszen mar csak az a fontos .
Sok sikert ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!