Csak én nem bírok aludni a holnapi emelt töri szóbeli miatt?
Én is szombaton megyek, kiváncsi leszek mi lesz 😅. Most én is nagyon örülnék neki, ha kiderülne, hogy jövőhéten kell menni! :D
Sok sikert nektek!
Én két éve érettségiztem. Törinél egy tételt nem akartam kihúzni, a többivel még valahogy meg tudtam bírkózni, kicsi volt az esély, hogy az húzzam ki. Ez a tétel nekem 19-esnek volt elnevezve.
Kihúztam a 19-es számot, azt hittem ott fogok meghalni...de a tanárnál más sorrendben voltak a tételek és simán meglett.
Ma már egyetemistaként azt tudom mondani, hogy örülök, ha napi 10 tétel van csak hátra, van, hogy simán 70-100 tételt sikerül áttolnom egy napra, de a legfontosabb, hogy mindig aludjatok előtte, kipihenten menjetek a vizsgákra :) Inkább 5 (vagy 50et :'D) tételt ne tudjatok, mint olyan fáradtan, fejfájással, rosszulléttel menjetek be, hogy nem tudtok jól teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!