Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Joga van a tanárnak nem...

Joga van a tanárnak nem beírni jegyet?

Figyelt kérdés

A sztori a következő:

Földrajzból 2,76-ra állok. Valamelyik nap írtunk egy dolgozatot,ami a fele osztálynak rossz lett. A földrajz tanár azt mondta, hogy aki nem kéri a jegyet, annak nem írja be, de következő órán írnia kell. Nekem kettes lett, és azt válaszottam, hogy írja be. Azt mondta, nem írja be, mert akkor az àtlagom 2,75 lesz, és arra nem tudja megadni nekem a 3-mast. A baj ezzel csak az, hogz 2,75-re pont hogz kötelezően meg kell, hogy adja a hàrmast. Én hiàba mondtam annak az érthetetlen nònek, hogz írja be, azt mondta, hogy nem.

Tehàt nekem is írnom kell.

Ilyet tehet egz tanàr, hogy a kért jegyet nem írja be?

Vagy akkor mégis miért kérdezi meg, hogz mit akarok, ha a végén úgyis ő dönt?

2019. jún. 1. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Téged most az zavar, hogy még egy órára tanulnod kell, hogy jobb legyen az átlagod? A kérdés erről szól, hogy neked inkább a rossz jegy kell, csak ne kelljen a következő órára is készülni. Akkor erre ne várj hármast.
2019. jún. 1. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Amit állítasz, az csak akkor lenne lehetséges, ha eddig 75 db jegyed lett volna. Szóval vagy elszámoltad vagy kamuzol, hogy neked adjunk igazat. Szóval?

Amúgy 2,75-re nem köteles 3-ast adni. Tanulj inkább, mint itt hisztizz! A földrajz az egyik legkönnyebb tantárgy.

2019. jún. 1. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!