Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet gimiben ismerkedn...

Hogyan lehet gimiben ismerkedni? Nagyon félek az első nap miatt.

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Ahogy a szakközépben, ahogy az egyetemen, ahogy az ált iskolában , ahogy az oviban, ahogy a munkahelyen.......
2010. júl. 7. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ááááááááááá,az első napok úgyis ismerkedéssel telnek,napi hétszer meghallgatod az osztálynévsort,mindenkiről megtudsz egy pár mondatot,kaptok esetleg közös feladatot.Azzal ismerkedsz meg először,aki melléd ül nyilván.Kérdezz tőle,miért választotta ezt a sulit,milyen zenét szeret,milyen beállítottságú.Megdumálhatjátok,melyik tanár volt elsőre szimpatikus,melyiktől nem számítotok sok jóra..Azt hiszem mi az első lyukas órán tablót nézni mentünk csoportosan....nem kell besz@rni,jó lesz nagyon,én semmiért nem adnám a gimis négy évemet,olyan sok mindent tanultam ott és nem csak tananyagra gondolok....
2010. júl. 7. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget :D

léccy ha tudtok irjatok még válaszokat

2010. júl. 7. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha indít a gimi gólyatábort, akkor ott a legegyszerűbb. De, ha nem, akkor az első napok úgyis ezzel telnek. Jó tanács, hogy legyél nyitott és mosolyogj sokat, így szinte magad köré vonzod az embereket. Sok sikert :)
2010. júl. 9. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Leülsz valaki mellé, aki szimpatikusnak tűnik,és esetleg van mellette hely. Vele máris könnyebben tudsz beszélgetni, velem is így volt.

De első hét általában úgyis a tanároknak is bemutatkozással telik, mindenki beszél magáról, így megismersz mindenkit, eldől ki a szimpatikus, szünetekben is biztos fogtok beszélgetni. Először kevesebbet, aztán úgyis találsz olyanokat, akikkel rendesen jóban leszel.

Én is nagyon paráztam, de semmi gond nem volt. 1-2 hónap után meg már egy teljsen összeszokott osztály lesztek.

Más osztályokból meg megint tudsz ismerősöket szerezni: folyosón, közös iskolai programokkor, ha esetleg egy buszon/vonaton utaznak stb.

Úgyhogy ne izgulj ezen!

2010. júl. 9. 21:35
 6/6 A kérdező kommentje:

köszii a válaszokat

sokat segitettetek :)

2010. júl. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!