Középszintű matematika érettségire, hogyan érdemes felkészülni, illetve mire számítsak, ha ne talántán szükséges lesz mennem?
Nézegettem tételeket, de brutáis módon összesen 161 tételt találtam.
Hogyan fog zajlani?
meg kell a vizsgabizottság előtt oldanom érettségi feladatokat, hangosan levezetni?
és a kapott feladatokhoz tartozó esetleges fogalmakat kifejteni? pl háromszöges feladatoknál pitagorasz, thálész illetve koszinusz tételt kifejteni?
egyszerűen nem tudom elképzelni. :/
A szóbeliről beszélsz gondolom.
Nekem is kell, sajnos. Biztos, hogy van nálatok is konzultáció, menj be és beszélj a tanárral, ő el fogja mondani mire kell számíts. Valószínűleg 3 db tételt és 3 db számítást fogsz kapni, amit el kell magyaráznod hogy oldottad meg.
Konkrét dolgokat csak a tanárod tud mondani, minden iskolában más és más.
Nekem holnaptól kezdődik a konzultáció. .__.
Rendben, iagazd van, Köszönöm válaszod!
Sajnos nekünk nincs konzultálás, és az eredményeket is csak 3-án tudjuk meg... szóval mivel én rosszra számítok, nagyon rossz lesz szerintem, így már most szeretnék lelkileg és agyilag is felkészülni, hogy nagy eséllyel kell majd szóbeliznem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!