Tényleg ennyire nehéz volt a matek érettségi?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm is azt mondta , hogy brutál nehéz volt . Az egyik jó barátom ráadásul el is sírta magát közben . Én még tavaly érettségiztem , nekem az könnyűnek tűnt .
(középszint)
2019. máj. 7. 12:17
2/19 anonim válasza:
Rohad t nehéz volt, s úgy tűnik még azt is elrontottam, amiben bíztam h max pontos lesz...
3/19 anonim válasza:
A tavalyit én megcsináltam gyakorlásnak, az se volt könnyű, főleg a 2017-eshez képest, de ez szerintem nehezebb volt.
4/19 anonim válasza:
Amugy azbutolsonal ki mot irt?.
En azt hogy igen mert a sugaruk egyenlo 🤔
5/19 anonim válasza:
Nem tudok ilyen feladatról hogy lett volna a matek érettségiben..
6/19 anonim válasza:
Az utolsóra gondolsz gondolom.
Én is azt írtam, hogy egyenlő.
7/19 anonim válasza:
Minden témát átnéztem, begyakoroltam évközben, megcsináltam az összes korábbi feladatlapot, rendszeresen jártam tanárhoz, nem mellesleg pedig elég jó voltam matekból, a második rész egyes feladatai mégis kifogtak rajtam. Az első résznél annyira örültem, hogy jól ment és könnyűek voltak a feladatok, így arra számoltam, hogy a másodikban is hasonlóak lesznek majd. Sajnos nem így volt, úgyhogy nem is tudom, hogy mire számítsak.
8/19 anonim válasza:
2012-ig visszamenőleg minden feladatot megcsináltam magántanárnál, 2012 előttieket meg egyedül mindet.
2017 utáni időszakot nézve ez volt a legnehezebb matek érettségi, ami tényleg váratlanul érhetett sok mindenkit.
2017 előtti időszakot nézve átlagosnak mondható.
Szerintem túl sok volt benne a gondolkodós feladat, amit egy nem matekos, alig gyakorolt diák meglát, és még az életkedve is elmegy.
9/19 anonim válasza:
Nem volt egyszerű az biztos. Nekem nem tűnt vészesnek de több osztálytársam nagyom szenvedett. Utolsonal pedig igen, egyenlőek voltak, hiszen a sugarak összege mindenképpen ugyanannyi volt.
10/19 anonim válasza:
Szerintem nem volt vészes, csak a kombinatorika. Nem kell ennyire felfújni, nem volt emelt szintű vagy ilyesmi, meg lehetett oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!