Érettségi vagy egyetem nélkül lehet matamatikus irányban dolgozni?
Úgy értem hogy már most az egyetemi matek szinte összes tematikáját tudom és értem(mert szeretem a matekot), de egyetemet nem végeztem.
Lehetne munkát találni igy?
8 általánossal, azért biztos, hogy nem.
Kivéve persze, ha eléred EINSTEIN szintjét.
Szóval elmondásod szerint az egész (!) matematika minden formája a kisujjadban van. Ilyen kijelentést még a világ nagy elméi sem mertek kijelenteni az adott foglalkozásukkal kapcsolatban, gratulálok..
De ha ennyire megy, miért nem végeztél egyetemet? Vagy mu tart vissza? Hisz tanulnod sem kell, hisz mindent tudsz. Elég ha vizsgákra mést és kapod a diplomát.
Vagy ha olyan nagy a tudásod, jelentkezz Harvard/Oxbridge ösztöndíjra. Ezt te sem gondoltad komolyan.
Ha annyira jó vagy matekból én adok neked munkát, de előbb old meg ezt a feladatot:
Végezd el az iFFT-t az alábbi tömbre [0,8,32,-8,0,-8,16].
A megoldást papírra vezesd le majd töltsd fel imgur-ra, és linkeld, ide be. Magyarázzattal. Ha akarod valamilyen programozási nyelvben is megirhatod rá, amin páratlan iFFT-t tudsz csinálni. De a feladat megoldásához, magyarázatokat kérek, ha programozol akkor minden legyen kommentelve, mit miért, és mi-mi.
Sok sikert.
@3 kajak adtál neki egy kiguglizható, full algoritmikus feladatot?
Matekon biztosan papíron kell inverz gyors fourier transzformálni .-. .-. .-.
#7 Nem, nincsen. De jelenleg nem is szorulok rá, mivel másik angol egyetemen tanulok és jól megvagyok vele. Ha Oxford vagy Cambridge-re jelentkezek, kellett volna intéznem szállást/koleszt, ráadásul a diploma is +1, de inkább 2 év lett volna. Szóval nem akartam vele bajlódni, nekem így kényelmesebb. Ráadásul olyan szakon vagyok, ahol az egyetem neve amúgy sem számít sokat, inkább az önfejlesztés a nyerőbb. (IT) Így pedig több időm van az otthoni tanulásra.
Csak azért írtam nevesebb egyetemeket példának, mert a kérdező az elmondása alapján odavaló:D
És aki Einstein-nek születik, annak bizonyára lenne is esélye ezekre. Bár előbb jót tenne neki ha rendezi az egót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!