Érettségi vagy egyetem nélkül lehet matamatikus irányban dolgozni?
Úgy értem hogy már most az egyetemi matek szinte összes tematikáját tudom és értem(mert szeretem a matekot), de egyetemet nem végeztem.
Lehetne munkát találni igy?
Normális választ miért vársz?
Sztem ezek a lehetséges szituk vannak:
1. Te troll vagy, vagy bemagyaráztad magadnak hogy tudod szinte az egész matematikus anyagot. Honnan tanultad meg? Miért nem jártál egyetemre? Miért nincs diplomád? Miből gondolod hogy tudod az egész tematikát?
2. Magadtol megtanultad, mert baromi motivált voltál, vhonnan sikerült megszerezned a jegyzeteket, gyakoroltál csomó vizsgapéldán, stb, és ki tudod jelenteni, hogy olyan szinten vagy legalább mint a matekosok mediánja.
Ennek kicsi a valsége sztem. Pláne úgy, hogy ezután felteszel ide egy olyan kérdést amire már ne haragudj, de senki nem tud nálad jobban válaszolni....
Szóval lehet matekos irányban dolgozni:
- kutatni? persze, otthon. fizu nincs, de ha vmit felfedezel, beküldheted egy folyóiratnak, hátha el is olvassa valaki.
- bankban dolgozni? felejtsd el. ott a diploma a garancia arra h tudsz gondolkodni, az meg nincs neked.
Másrészt nem is tartottad fontosnak megmelíteni, hogy milyen irányba specializálodtál? Te így BUMM az EGÉSZ matek anyagot tudod, mindent ami matekkal kapcsolatos az ELTEn pl? Mert erre kijelentem, hogy hazudsz vagy tévedsz.
Meg milyen szinten? BSc, MSc, v mi?
Annyi sebből vérzik ez a kérdés hogy tényleg nem lehet rá normálisan válaszolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!