Megbuktam. Menyjek pótvizsgára?
Felvidékről származom.
Utolsó érettségi évben vagyok, és máma feleltem szlovák nyelvből, és nem tudtam semmit. Érettségi tantárgy a szlovák nyelv. Azt mondta, hogy pótvizsgára küld engem augusztusban, és hogy szeptemberben fogok érettségezni.
Fizikából odaadta a 4-est a három 5-ből, és egy 1-ből. Szlovákos tanár pedig odaadta az 5-t. Még holnap iskolaban vagyunk, de már azt mondta, hogy augusztusban megyek pótvizsgára. Anyámék nem fognak engedni pótvizsgára ahogy őket ismerem. Az egyik osztálytársam máma megkapta a 3 helyett a 4-est mert nem tudott semmit.
Akkor van még esélyem holnap? Mert azt mondta, nem enged tovább, de én már kezdem feladni komolyan mondom. Ez már sok.
Mit tegyek? Kár lenne abbahagyni, de én már nem bírom ezt a terhet. Ha augusztusban mennék pótvizsgára, és szeptemberben érettségezni, akkor már most beléphetek állandó munkahelyre és dolgozhatok.
Adjatok tanácsot kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!