Valami bíztatóra lenne szükségem, megbuktam 3 tantárgyól! Lehet esélyem a sikeres pótvizsgára?
sajnos nem vettem komolyan ezt a évet volt több gond is körülöttem,viszont mindenki hibázhat én is próbáltam helyre hozni azonban nem sikerült teljesen hiszem a matek,fizika és német nyelvből megbuktam.
nagyon félek hogy megbukok de szeretnék mindent megtenni azért hogy ez ne így legyen,tippekre illetve tanárcsokra lennék kíváncsi,egyébként 9.évfolyamos vagyok.
Próbálj minden nap mindhárom tantárgyra időt szakítani. Legalább 1-1 órát. Fizikában sajnos nem tudok segíteni, de ha matekból vagy németből valami nem világos, nyugodtan írj, idén érettségiztem szóval fordulj hozzám bizalommal. A lényeg, hogy ne keseredj el és ne add fel!
Azt hallottam, hogy a pótvizsgán nem nagyon szoktak köcsögösködni, a tanároknak sem érdekük, hogy megbuktassanak egy diákot.
Csak akarat kérdése. Képes vagy rászánni a nyarat és tanulni rendesen, hogy megmentsd az egész évet, vagy inkább kifogást keresel?
Mélyenszántó tippeket nem tudok adni. Nekem az a módszerem vizsgaidőszakban, hogy reggel bemegyek a könyvtárba (nyáron a mellette lévő parkba ülök ki) és estig tanulok.
Lehet, volt már ilyen! Tanulj!
Lehet, a matek és fizika nem fog tanár nélkül menni. Esélyes, hogy a szüleid ebben segítenek, ha kéred?
reményeim szerint fogok matek és fizika tanárhoz járni,viszont akkor is tartok az egésztől hiszen sosem pótvizsgáztam még és azt sem tudom hogy zajlik.
ebben valaki tudna nekem segíteni?
az motiváljon,hogyha nem sikerül,akkor 1 évvel később végzel ami nagyon rossz lesz hogy a többiek már érettségiznek/teszik a szakmát, te meg még egy évvel le vagy maradva.ráadásul végig akarod újra ülni az idei évet?mégegyszer végig hallgatni mindent?
szerintem ez egy jó motiváció lehet.
matekból a sok gyakorlás a kulcs, fizikából elmélet és a képletek megtanulása. németből pedig nehéz ügy, ha nem megy a nyelv egyátalán.
de ha bemennél a tanáraidhoz és látnák rajtad az igyekezetet lehet az is segítene.kérj tőlük segítséget , konkrét kérdésekkel menj, hogy lássák hogy érdekel.
persze ez akkor, ha a tanárnál vizsgázol, erről nincs infóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!