Három év kihagyás után, újra tanulnék. A Miskolci Egyetem Programtervezőire szeretnék bejutni. Mit tanácsoltok? (bővebben lent)
2011ben érettségiztem. Azóta szimpla önképzés történt.
Viszont most szeretnék egyetemre jelentkezni(lásd fentebb).
A matematika mindig is erősségem volt, azonban az érettségi idején meggyőződésem volt, hogy nem lesz szükségem a matekra ilyen formában, ezért nem foglalkoztam vele. (érettségi eredmény körülbelül 63%)
Infromatikából most októberben szeretnék emeltszintű érettségit tenni. Meló mellett magán tanár.
Ez után nyelvvizsga. Még nem döntöttem, milyen nyelven.
Gondolkozom az angolon, hiszen a legjobb tudomásom szerint a program nyelvek, mind az angolra alapszik, illetve úgy informálódtam, hogy a legaktuálisabb szakirodalom is angol nyelven található meg. Viszont úgy érzem nem nekem való az angol. Meg tudom csinálni, csak nem nekem való.
Illetve ha időm és a budget úgy engedi, akkor közben matekoznék (magán tanár, akinél legfőképp a progranozáshoz szükséges matekot szeretném erősíteni/frissíteni).
Mik a tippek tanácsok?
Érdemesebb lenne újra érettségiznem matekból, ugye?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Legyen szép napotok.
1. Válaszoló: elsősorban köszönöm a választ, a tudás elhalványulása miatt gobdolkozom rajta.
2. Válaszoló: köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!