Történelem szintemelő 5 év kihagyás után?
Sziasztok!
Az idei emelt szintű érettségire készülök egyedül. Rengeteget felejtettem az 5 év alatt, de vannak dolgok amikre emlékszem. B. Mátyus Gyöngyi és Bori István felkészítő könyvét olvasom, illetve ebből is tanulok. Szerintetek ez elegendő lesz a sikeres vizsgához? Nagyon örülnék egy 60%-os eredményhez. Illetve kidolgoztam a szóbeli tételeket, egyedül elég nehéz volt. A biztonság kedvéért megrendeltem őket kidolgozottan is. Várom idén emelt szintből érettségiző diákok válaszát, illetve segítségét, hogyan lehetne jobban felkészülni.
Szia! En is emeltre keszulok, es ugyanabbol(M.Bori) könyvből tanulok. Szobelire mi is megrendeltuk a sulival a kidolgozott konyvet. En most tartok a kozepkor vegenel(a konyv tematikaja alapjan) te hogy haladsz? Mennyi esszet/erettsegit tudsz mellette gyakorolni? Napi hany órát tanulsz? :)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!