Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan valaki, aki még...

Van olyan valaki, aki még MOST SEM kapott regisztrációs lapot, illetve csomagot?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van ez? Én szerencsére megkaptam, de barátnőm nem... meddig húzódhat a feldolgozás?
2010. júl. 3. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

15 kérdéssel lejjebb...

Amúgy hívd fel őket, mi nem tudjuk, hogy mit csinálhatnak a te csomagoddal...

2010. júl. 3. 11:16
 2/11 A kérdező kommentje:

még jó, hogy odaírtam, hogy én megkaptam...XD

felhívta már őket, de sehol semmi...=/

2010. júl. 3. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor mást nem tudsz tenni. Ha ők ezt mondták...
2010. júl. 3. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Én se kaptam még semmit....:(

állítólag késések vannak, de én nem vagyok sem hátrányos helyzetű, meg bankkártyán utaltam a pénzt....

Szóval nem tudom mi lesz, de annyira nem is izgat, van munkahelyem, ha nem vesznek föl melózok még 1 évet, aztán majd utána talán.....

2010. júl. 3. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Még én sem kaptam meg. Te ugye hátrányos helyzetű (GYVT igazolásos) vagy?:D Mert általában azoké késik ilyen rengeteget. Mivel ott egyenként számolják ki eljárásdíj kalkulátorral, hogy mennyit kell fizetned... :/ Az osztályomból megkapta mindenki május 20.-a körül, de akik ezt az igazolást beadták, azoknak elvileg a csekk miatt (először június közepéig kellett volna, majd azt mondták, hogy) júliusig kell megjönnie.
2010. júl. 3. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
én se:(
2010. júl. 3. 12:12
 7/11 A kérdező kommentje:

én már megkaptam...:)) a barátnőm nem...:((

de nem kapnak semmiféle GYVT-t... ezt nem érti ő sem, hogy akkor miért nem küldték már ki neki...?

2010. júl. 3. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:

De most nem nagy veszteség ez a reg. levél.

Simán feltudja tölteni az e-felvire az dokumentumokat meg el is tudja küldeni őket...

2010. júl. 3. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk én már leegyeztettem az adataimat e-Felvételin, nem is az az elsődleges gond, hanem az, hogy nekem az eljárásdíjat így kellene befizetnem... Nem tudom, hogy mit szenvednek vele... Mert a hátrányos helyzetűek (GYVT-sek), azok postán kapják, ők nem 9000 ft-ot fizetnek... :)
2010. júl. 3. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Én se kaptam még meg...

Ideje lenne már.

2010. júl. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!