Szerintetek ez jogos volt a tanártól?
A lényeg az ,hogy beszedtem három darab egyest földrajzból és sajnos megkaptam a negyediket.
De a lényeg: kettő darab feladatot adott a legutóbbi dolgozatban: egy darab vaktérképezést és még valamit amire már nem emlékszem.
A vaktérképezést tökéletesen megcsináltam de a másik kérdésre sajnos nem tudtam a választ.
Erre azt mondja ,hogy bár tényleg jól megcsináltam a vaktérképet de arra ,hogy csak vaktérképezgetek nem adja meg a kettest.
Ebben igazat adtam volna neki abban az esetben ha még ad 3-4 feladatot ezek mellé amikre nem tudom a választ de így ,hogy csak két feladatot adott nem értem azt ,hogy miért nem lehetett megadni és még rosszabb helyzetbe hozni mert ha megadta volna most a kettest akkor most nem kellene két ötöst szereznem ,hogy felhozzam az átlagom.
Oké az első 3 darab egyes megtörtént, ahogy megtörtént ezt elrontottam.
De most ezt egy kicsit jogtalannak érzem mert akkor most itt vagy az van, hogy vagy egyes vagy pedig ötös?
Gondolom értitek mi a bajom ezzel de ti hogy látjátok? Szerintetek megérdemeltem ezt az egyest vagy pedig meg lehetett volna adni rá a kettest?
Volt pontozva a feladat? Hogy hány pontot ért a vakterkep és a másik?
Szerintem sem korrekt, 2 feladatbol nem lehet felmerni a tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!