Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos volt ez a...

Szerintetek jogos volt ez a tanártól?

Figyelt kérdés
2 héttel ezelőtt megbeszéltük az irodalom tanárunkkal hogy nagydolgozatot fogunk írni. Ő azt mondta hogy december 14-én, és én vissza is kérdeztem tőle, hogy az milyen nap erre ő mondta hogy csütörtök. Ma óra előtt 3 percel bejött hogy ugye készültünk a dolgozatra amit megbeszéltünk. Mi ugye mondtuk neki hogy nem mára volt megbeszélve. Erre ő kifakadt hogy rossz dátumot mondott és mi miért nem szóltunk neki meg ilyenek. Azt mondta hogy hiába nem készültünk ő iratni fog, mert ez csak félig az ő hibája. Aztán végül nem íratott de kikérdezte az anyagot. Közben olyanokat mondott hogy "azt kívánom hogy a dolgozatba se tudjatok semmit ahogy most sem" meg ilyenek. Szerintetek jogos volt a tanár viselkedése?
2017. dec. 12. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem; még ha nem is kérdeztetek volna vissza, akkor sem lenne jogos, lévén diplomás ember létére csak képes arra hiba nélkül, hogy egy dátumot és egy napot el tudjon mondani. Ez csak az ő hibája.
2017. dec. 12. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt jogos.

Illetve maga a viselkedés is gyerekes volt..

2017. dec. 12. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda idiota. A gyerekeken eli ki a kisebbrendusegi komplexusat..
2017. dec. 12. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönjük a megerősítést, mi is így gondoltuk az osztálytársaimmal.
2017. dec. 13. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!