Szerintetek így van lehetőségem bejutni egyetemre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy én jelenleg Szlovákiában lakom és itt is fogok érettségizni, viszont tudom, hogy Magyarországon kötelező a matek illetve történelem érettségi. Az érettségi lapot, amit itt még szeptemberben kellett leadnom - ezen szerepeltek azok a tantárgyak amikből szeretnék érettségizni - szóval nem volt köztük se a töri se a matek.
A szak amit kinéztem magamnak nem írta ki, hogy kellene a töri vagy a matek - mellesleg a Budapest Gazdasági Egyetemre készülök a felsőoktatási szakképzésre, turizmusra - de megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy mi lesz, ha mégis kellene ez a két tárgy vagy csak az egyik és mivel nem lesz nem vesznek föl.
Szerintetek így van esélyem bejutni?
Válaszokat előre köszi! :)
2019. febr. 8. 17:45
1/2 A kérdező kommentje:
Mellesleg csak azért írom ezt, mert itt Szlovákiában se a matekból se a töriből nem kötelező érettségizni.
2019. febr. 8. 17:47
2/2 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot az egyetemmel, ha megbízható választ szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!