Ha újrakezdhetnétek a pályaválasztást, mit tennének?
Figyelt kérdés
Milyen más szakmát valasstanatok?2019. febr. 4. 01:02
1/8 anonim válasza:
Hát mivel az építőipar csak egy minimálisan vonzott jobban mint a gépipar így utólag a fizetéseket meg a munkakörülményeket látva építőmérnöki helyett gépésznek tanultam volna.
3/8 anonim válasza:
Ugyanezt amiben vagyok, csak nem hagynék ki 2 évet az érettségi után.
4/8 anonim válasza:
Megpróbálnám az orvosi felvételit. Féltem tőle és meg sem próbáltam. Azóta látom, h milyen emberek végeznek el különböző egyetemeket és megtapasztaltam azt is, h én mire vagyok képes.
6/8 anonim válasza:
Hát tuti nem mentem volna formatervező mérnöknek.. :D
Inkább elmentem volna egy jó gazdaságira most, hogy látom, ismerőseimnek milyen jó lehetőségeket nyújt akár már pályakezdőként. Például egy pénzügy számvitel..
Azt fontolnám meg, illetve valami IT szakot.
7/8 anonim válasza:
Pályaválasztás alatt én a 12. osztályt értem. Orvosira mennék azonnal (biosz/kémia faktot vennék fel stb). Most 21 vagyok és orvosira készülök. Úgy is lehet venni, hogy elvesztegettem 3 évet a "pályaválasztásommal". Remélhetőleg nem is lesz több.
8/8 anonim válasza:
Mérnökinformatikus szakra...
A jelenlegi szakmámban egészségügyi okok miatt nem tudok dolgozni.
Elképzelhető, hogy jelentkezem is a képzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!