Gyűjtsetek kifejezéseket, amiket a tanár gyakran használ. Néhányan írjátok fel őket magatoknak egy 5×5-ös táblázatba, és ikszeljétek ki, ami elhangzik. Amikor valakinek a táblázatában 1 sor, oszlop vagy átló végig kiikszelődik, akkor bekiabálja, hogy KULMINÁL. Irodalomórára tökéletes.
2019. jan. 27. 13:46
2/9 anonim válasza:
Én országokat, fővárosokat "tanultam":)
Pl. elkezdtem felirogatni, hogy hány USA tagállamnak / Afrikai / Ázsiai / D-Amerikai országnak tudom a nevét / fővárosát. Ami nem ment, kinéztem az atlaszból, a végén már ABC sorrendben tudtam mindet:)
2019. jan. 27. 18:06
3/9 anonim válasza:
Kulminál! :D
Inkább vennétek részt az órán aktívan, akkor nem lenne unalmas a tanárnak se, meg nektek se.
2019. jan. 29. 19:01
4/9 Kismaci23 válasza:
Sapka alatt a fél fülhallgató a fülemben halkan hallgatom a zenét és irom az anyagot, igy nem uncsi és jobban megy a tanulás is
2019. jan. 29. 19:39
5/9 anonim válasza:
Alszom
2019. jan. 29. 20:38
6/9 anonim válasza:
Ilyen fővárostanulósat én is játszottam. Meg a függvénytáblázatból random dolgokat, csak szórakozásból. Magyarórán végigolvastam a szöveggyűjteményt. Más órákon rajzolgattam. Leveleztem másokkal, kis kalandképregényszerűen. Vittem magammal könyvet, és azt olvastam órán, pad alatt. Hittanórán pad felett is. Vagy következő órára készültem, értsd jól: például puskát írtam.
2019. febr. 7. 02:53
7/9 anonim válasza:
Régebben tanórákon tanultam meg ciril betűkkel, tengwákkal és törp rúnákkal (utóbbi kettő a Gyűrűk urából) írni és olvasni.
Mostanság rajzolgatok, rejtvényt fejtek, verset vagy novellát írok, lejegyzem az álmomat, ha érdekes volt, készülök a többi órára, házit írok, hajtogatok, lövedékeket készítek köpőcsőhöz és egy saját gyártmányú „fegyveremhez”.
Ha van padtársam és ő is unatkozik, akkor akasztófázunk, amőbázunk, sakkozunk vagy malmozunk a saját készítésű, füzeteinkben lévő „táblákon”.
18
2019. febr. 7. 19:20
8/9 Orsi13.Solya válasza:
Rajzolgatok, készulok más órára vagy alszom. Néha megesik, hogy kidíszítem a faliujságot vagy ilysm..
2019. febr. 8. 22:54
9/9 anonim válasza:
Nyitott szemmel alszom. Mindeközben úgy, hogy az előadó szemébe nézek végig. Csak akkor a cink amikor kérdést tesz fel, vagy ha elmozdul a helyéről. Akkor kicsit weirdo ahogy az üres széket nézem kidülledő szemekkel csorgó nyállal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!