Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mivel foglaljátok le...

Anyukák! Mivel foglaljátok le magatokat a házimunkán kívül?

Figyelt kérdés

Olvasás? Film? Zene? Horgolás? Mi?

Ne kövezzetek meg, de unatkozom itthon. Ellátom tisztességgel a feladataimat (gyermekem, házimunka) de mikor odakerülök, hogy lenne egy kis énidőm, akkor elkezdem átrendezni az egyik szekrényt vagy bámulom a plafont. 8 hónapos a babám, mostanában megint sokat alszik (gondolom a mozgásfejlődés miatt) én meg nem bírok magammal mit kezdeni.

2018. jan. 11. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem a gyerek, a házimunka, minden napos főzés, bevásárlás ügyintézés (pl posta) nem marad idő unatkozásra. Te hogy csinálod?

Ha mégis van 1-2 órám, akkor se bánom ha a plafont kell néznem.

2018. jan. 11. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Sütök
2018. jan. 11. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Olvasás, sorozatnézés - ezek tudtak leginkább kiszakítani kicsit a "való életből", így ezekkel tudtam a leginkább kikapcsolódni.
2018. jan. 11. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sorozat, zene, olvasás, egy kis szèpítkezès. Szerettem magamnak csinálni arc- és hajpakolást, de semmi időm. 9 hónapos a fiam és már vagy 3 hónapja alig akar aludni.
2018. jan. 11. 21:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Mi korán kelünk (fél 6,6) és utána én már nem alszok vissza, a gyerek igen. Amíg alszik, felmosok, hogy a tiszta padlóra/szőnyegre tudjam letenni. Majd felrakom főni az ebédet (tegnap milánói sertésborda, ma grillcsirke). Ha felkel, elvan magának, ezalatt rendet rakok még és kész, 9-re meg is vagyok. Mi nem járunk postára, utalni szoktunk. Bevásárlás heti egyszer. Férjem kétnaponta hoz kenyeret, tejet. Délelőtt kint vagyunk egy órát, akkor is alszik egy felet én összesöprök az udvaron. Délben ebédel, alszik 2 órát (én unatkozom), játszunk 5-ig, 5-kor fürdés,6-kor vacsi és alvás fél 6, 6-ig. Ha férjem itthon van, beszélgetünk, sakkozunk, szeretkezünk stb de egyedül nem tudom feltalálni magam. Nem az olvasással van bajom, hanem, hogy nem tudom, mit olvassak vagy nem tudom, milyen filmet nézzek, ezért érdekelt a ti szokásaitok, mert egy ideig céltalanul bolyongok a neten aztán elkezdek takarítani. Nagytakarításbegy héten egyszer van.
2018. jan. 12. 08:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Olvasás, internet, telefonálgatás, fényképrendezés, sütés-főzés, tv.
2018. jan. 12. 10:26
 7/14 A kérdező kommentje:
És mit olvasol?
2018. jan. 12. 10:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy este ugyanazt megcsinálom, mint reggel, kivéve a főzés és napközben is ügyelek a rendre. Így 4,5 óra szabadidőm van (2 óra ebéd után, 2 óra este, fél óra délelőtt)
2018. jan. 12. 10:48
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Olvasok, novellákat és regényt írok, anyagot keresek a neten az írásaimhoz. Ezekkel repül az idő.
2018. jan. 12. 13:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Régen én is írtam, van egy történetem raktáron és van füzetem is :) Lehet, újra előveszem!
2018. jan. 12. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!