Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mivel foglaljátok le...

Anyukák! Mivel foglaljátok le magatokat a házimunkán kívül?

Figyelt kérdés

Olvasás? Film? Zene? Horgolás? Mi?

Ne kövezzetek meg, de unatkozom itthon. Ellátom tisztességgel a feladataimat (gyermekem, házimunka) de mikor odakerülök, hogy lenne egy kis énidőm, akkor elkezdem átrendezni az egyik szekrényt vagy bámulom a plafont. 8 hónapos a babám, mostanában megint sokat alszik (gondolom a mozgásfejlődés miatt) én meg nem bírok magammal mit kezdeni.

2018. jan. 11. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egy hete mentem vissza dolgozni, így örülök, ha naponta egy fél órát tudok szakítani magamra, leginkább azért, mert piszok fáradt vagyok. De majd jobb lesz.

Abban a két évben, amíg otthon voltam, nagyon sokat olvastam, meg igazából bármikor bármivel képes voltam elszórakoztatni magam, nem is tudom, mikor unatkoztam utoljára, talán még gyerekkoromban néha nagyritkán.

Olvastam, sokat rajzoltam, horgolni is megtanultam, fontam papírvesszőből kosarakat, egyszer a fejembe vettem, hogy megtanulok gitározni (haha, azóta sem sikerült, béna vagyok :D ), varrogattam, ilyesmik. Nem is tudom elképzelni, hogy az ember nem tud mit kezdeni a szabadidejével, hiszen annyi mindent lehet csinálni :)

Most meg örülök, ha lefekvés előtt jut időm olvasni egy fél órát. De még ez is több, mint a semmi, csak nagyon lassan haladok a könyveimmel, pedig van kb. száz, amit el szeretnék olvasni (és csak egyre több lesz). Majd mire nyugdíjba megyek, talán a végére érek :D

2018. jan. 12. 19:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Én is keresek munkát :)
2018. jan. 13. 09:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Képzeljétek átbeszéltem a dolgokat férjemmel és ősztől rendőrnek jelentkezek addig pedig a fizikaira gyakorlunk. Végre teljesülhet a gyerekkori álmom (ő is rendőr).
2018. jan. 13. 17:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Úgyhogy nem fogok unatkozni azt mondta, támogat :)
2018. jan. 13. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!