Szerintetek akkor most sikerült a KRESZ vizsgám?
Figyelt kérdés
Bocsánat a hülye kérdésért, de most délután voltam kresz vizsgán és annyira izgultam, hogy a végén mikor ott van mennyi jó választ és mennyi rosszat adtam és elvileg felül ott van, hogy átmentem-e vagy sem, én túl gyorsan mentem tovább és átlépetett egy új oldalra, így nem láttam, hogy sikerült-e vagy sem. Az utolsó oldalon nem tudom pontosan a szöveget, de úgy kezdte Gratulálunk, sok sikert a további vizsgához vagy valami ilyesmi szöveg. Ebből arra következtettem, hogy sikerült, de aggódom, hogy mi van ha nem így van. Szerintetek ? Hétfőn kiderül mindenhogy, de így most nem tudok megnyugodni.2019. jan. 25. 18:17
1/2 anonim válasza:
hát b azdmeg őszintén remélem, hogy nem
2/2 anonim válasza:
Hali! :D , Nekem ugyan ez én annyira 'lefagytam', hogy nem léptem tovább a zöld 'sikeres' '69/65' láttán csak elfordultam a géptől,s majd mikor szólított írtam alá a papírt.. Végül is én sem vagyok benne biztos, hogy az csak egy 'ábra' volt mi fog történni ha sikeres, vagy valóban sikeres lett xd kiderült, mi lett a vége a te teszted kapcsán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!