Ti nektek hányadszorra sikerült a KRESZ vizsga?
Figyelt kérdés
Én most kezdtem el pénteken a tanfolyamot, és a KRESZ vizsga az, amitől a legjobban félek2014. máj. 26. 07:21
1/8 anonim válasza:
Elsőre.
Megtanulod, amit kell, használod a gyakorlóprogramot és nem lesz baj vele! :)
2/8 anonim válasza:
De nem mindegy, hogy tanulsz. Bár ez emberfüggő. Én elméleti ember vagyok, de kell gyakorlás, hogy bevésődjön. Elsőre csak a könyvből tanultam, 1 pont kellett volna (3 pontosak mind jók lettek). Másodjára a gyakorlóprogramot is elővettem, rengeteget foglalkoztam azzal is. Másodjára alig vesztettem pontot (4-et azt hiszem).
4/8 anonim válasza:
Elsőre. Őszintén szólva eléggé meglepett volna, ha nem sikerül:D
Tesztekben mindig jó voltam:P Meg hát egyetemen megedződtem.
Végig kell nyomni a programot, aztán ennyi...
7/8 anonim válasza:
Az elmélet általában mindenkinek elsőre és igen jól, mert van az a program hozzá.
8/8 anonim válasza:
majd ha végeztél a KRESZ-el és forgalmizol.. na majd akkor rájössz h nem a kresztől félsz a legjobban... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!