Nektek hányadjára sikerült a Kresz vizsga?
Elsőre meglett, IQ kérdése.
Viszont ha nem megy, akkor nyúzzad csak, mert ha elméletben nem megy, mégis hogy fogod alkalmazni vezetéskor?
Sok sikert a következő alkalommal!
Elsőre: 7 perc alatt megírtam hibátlanra:) - én voltam a leggyorsabb:)
Viszont a forgalmin az első két alkalommal 5 percen belül megvágtak - egyértelműen vizsgadrukk volt, olyasmiket rontottam, amiket a gyakorlóórákon soha.
4szer meg vágtak mivel nem tanultam 5.-re mentem át arra már tanultam
Forgalmi meg elsőre
Én elsőre átmentem 72 ponttal,és én lettem kész legelőször. Rengeteget tanultam rá,illetve gyakoroltam a vizsgafelkészítő programmal.
25L
Az első vizsgám 49 pontos lett. Akkor a tankönyvből tanultam.
A második vizsgám 58 pontos lett. Akkor találtam egy ingyenes online feladatsort amin gyakoroltam a tesztkérdéseket.
A harmadikra nagyon készültem de csak 64 pontot kaptam. Ott volt egy feladat amire tudtam volna a választ de letelt a 60 másodperc, elvette tőlem a gép és már dobta is fel a következő feladatot és ott rosszra böktem.
A negyediknél már el voltam bátortalanodva és csak 63 pontot sikerült elérnem a tesztem.
Az ötödik teszt előtt egy héttel megvettem a fizetős teszteket amiken gyakoroltam a vizsgáig és sikerült átmennem 66 ponttal.
Én meg ma buktam először úgy , hogy Kresz órák után a vizsga napjáig 12 órát végigtanultam 64 ponttal buktam
2018.10.25 12. én pótvizsga szerintem menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!