Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha felszolgálónak tanulok,...

Ha felszolgálónak tanulok, akkor nem ajánlatos alkarra tetováltatni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 1 étteremnél ha állásinterjún leszel ez akár kizáró ok is lehet
2010. jún. 30. 01:05
 2/5 A kérdező kommentje:

gondoltam erre,persze..külföldön is ez a helyzet?

amúgy ezt szeretném, de mostmár nem tudom, hogy hova :D

[link]

2010. jún. 30. 01:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan szerintem,hogyha egy étkezdében akarsz dolgozni akkor leszarják,viszont elegánsabb étteremben (ahol többet jattolnak:D) biztos h kizáró ok.
2010. jún. 30. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez a helyzet. Puccosabb helyen biztos nem engedik meg, hogy látszódjon, egy kis kocsmában meg nem kapsz túl sok jattot...

Tetováltathatnál a hátadra keresztbe (ha fiú vagy).

Más: biztos, hogy ez nyelvtanilag helyes? :D

1) az, hogy "éld", németben is kis kezdőbetű

2) kell oda a sondern?

Nem sértésből mondom, de ha már egész életedben viseled, legyen pontos, nem? :)

2010. jún. 30. 11:11
 5/5 A kérdező kommentje:

aha, helyes :D a "sondern" az kötőszó,ami azt jelenti, hogy "hanem" :D a "leben" tudom h kis kezdőbetű :D az csak a betűtípus miatt van úgy :D

Amúgy lány vagyok :D hátamra nem szeretnék tetováltatni, az okot nem tudom, hogy miért. Gondolkoztam még azon,hogy a kulcscsontom alá..de most már végképp tanácstalan vagyok x)

2010. jún. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!