Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miert NE legyek INFORMATIKUS?...

Miert NE legyek INFORMATIKUS? 16/L Beszeljetek le!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Infon tanulok. Jelenleg javascript(lehet rosszul iromxd)-et fejeztuk be. Ez elott a html volt, css. Ezek mellett halozatismeretet is tanulunk, ez a tantargy nekem igazabol elkepeszto nagy homaly.

Minden szakmai targybol kettes vagyok.

Fizikabol nem vagyok valami jo, matematikabol kb. 3as, de 4es is tudok lenni kulontanarral, viszont magyon sok elmaradasom van es eleg buta vagyok, nem tudok logikusan gondolkodni. Humanos vagyok.

Html, css, javascript: Egyiket sem tudom igazabol. Nem olynaok voltak a tanarok, akiknel meg kellett tanulni. Otthon nem szoktam gyakorolni, nem szeretem. Csak ugy tudok megcsinalni egy dolgot, ha az muszaj. Ha nem muszaj, nem birom ravenni magam. Illetve a hataridoket nem tarzom be, vagy a legutolso nap kezdek hozza dolgokhoz.

Mondanatok nekem okokat, hogy miert ne legyek informatikus? Miert nem jo annak lenni, miert nem vagyok alkalmas ra? Azt szeretnem, ha lebeszelnetek errol a munkarol!

Elore is koszonom:)

2019. jan. 20. 18:18
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kérdező, miért beszéljünk le, ha te is észleled, hogy nem akarod ezt csinálni?

Szerencsére tanulsz mást is a szakmai tárgyaidon kívül, azt javaslom abba az irányba orientálódj amit még egész magas óraszámban tanulsz (heti 2-3) és élvezed tanulni. Beszélhetsz a teljesítményedről a tanárral aki ezt tanítja, és ő el fogja mondani azt is merre mehetsz tovább ha ez érdekel.

A szakmaiból meg akkor szenvedd ki magadból a 3ast, hogy ne húzzon le felvételin.

2019. jan. 27. 20:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert az infósok 99%-a kattant: vagy egy élete nincs szűz 40 évesen is és csak kódsorokról tud beszélni, vagy ha nő, úgy néz ki, mint aki benéz, érted?
2022. máj. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!