Duális képzés felvételin mennyire számítanak a középiskolai jegyek?
Szeretnék duális képzésre jelentkezni, de láttam, hogy a jegyek alapján is válogatnak embereket.
Egy erős gimnáziumban kb. 3-as körüli jegyekkel mennyi esélyem van? Érdemes megpróbálni?
Vagy próbáljam meg egyszerre több helyen?
Nem ezen a teruleten ertettem,hanem csak egyszeru munkatapasztalat.
Amugy milyen dualis kepzes?milyen terulet?milyen egyetem?milyen ceg?
En dualis hallgato vagyok
Ahha, nalam ami volt interjun, villamosmernokon vagyok.
Egyszeru elbeszelgetes, mik a tervek stb.
Utana angol/nemet nalam csak az angol jott szoba azz tanultam.
Szituacios feladat(logikai)
Es kb felvettek.
Amugy utana a hr azt mondta leginkabb azokat keresi ez a ceg akinek mar van valamifele munkatapasztalata, tehat dolgozott egyutt valakivel/csapatban,megfelelo "kom kesseg"
Es meg azt is hangsulyozta a holgy a megjelenes sem mellekes :D bar ez nem tudom hogy tenyleg mennyire relevans.
Nekem meg a német a fontosabb, bár az kevésbé megy, az angol jól.
Neked volt munkatapasztalatod? És a középsulis jegyeid? Tényleg kevés embert vesznek fel?
Estin tanultam, nem is kerdeztek azokat a jegyeket.
Volt tapasztalatom mert elhunyt anyu es el kellett mennem dolgozni, igy erettsegi utan is dolgoztam muszaki supportkent.
Van B kat jogsim is.
Hat itt ahova en jelentkeztem 3an jelentkeztek, kettot fel is vettek a 3. Nem is nagyon akart dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!