GMAT-ra egy hónap alatt, napi 5 órát szánva fel lehet készülni?
Jó vagyok angolból és matekból is.
Viszont nincs pénzem tanárra vagy tanfolyamra.
Így 30*5= 150 órát tanulnék.
Nyilván online teszteket, YouTube-ot és Facebook-os study group-os partnereket felhasználva.
Ez attól függ, hány pontot szeretnél elérni. Nekem 600 pont volt a cél az Universiteit van Amsterdamra. Én egy hónap alatt készültem fel nagyjából olyan óraszámban, amit te is írtál, de egy online tanfolyam segítségével, ami ~100 euro volt egy hónapra. (Viszont találtam kedvezménykódókat hozzá, így valamivel kevesebből megúsztam). De ha valamelyik elit egyetemre akarsz menni (pl. az USA-ba), ahol sokkal magasabb az ajánlott/kötelező ponthatár, akkor egy hónap lehet kicsit kevés lesz a felkészülésre.
Amúgy ezen a fórumon nagyon sok hasznos információt találsz (ingyen): [link] (és mintha szintén ezen a fórumon lenne az összes hivatalos felkészítő könyv minden kérdese, minden válasszal együtt, de nem vagyok benne biztos)
Én pedig ennek az oldalnak a videóival készültem fel: [link]
Ja igen, és nem a kérdések a nehezek a gmaton, hanem az idő a nagyon kevés. Illetve, hogy több órán keresztül folyamatosan a toppon kell lenned és nem lankadhat a figyelmed. De, amikor majd az első vizsgáid lesznek pl. Hollandiában, aminek legtöbbje három órás, akkor rájössz, hogy a GMAT nem is volt nehéz.
Sok sikert :)
Kedves 2-es!
Nekem 700 körüli pontszám kellene. :)
Akkor igyekszem másfél hónapra felvinni a készülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!