Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kicsivel több, mint 6 hónap...

Kicsivel több, mint 6 hónap alatt fel lehet készülni emelt kémia érettségire nulláról?

Figyelt kérdés
Elhivatott vagyok és korlátlan idővel rendelkezem. Sikerülhet elméletlen?

2018. márc. 16. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Egyrészt olyan, hogy korlátlan idő, nem létezik. Amint elkezded a felkészülést, rájössz, hogy miért. Nem tudsz hatékonyan napi 12 órát tanulni fél éven keresztül folyamatosan, ha fejre állsz, akkor se. Ráadásul nagyon erős alapokra van szükséged, amihez tényleg idő kell.

Másrészt nyilván attól függ, mi a cél. 60% az talán meglehet, de sokkal jobb eredményben nem bíznék.

2018. márc. 16. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fel lehet.

Igen, nem lehet egyfolytában tanulni, de lehet váltogatni: ha belefáradsz az elméletbe, előveszed a számolásokat, ha belefáradsz abba, előveszed a kísérleteket stb.

Az utolsó hónap legyen az ismétlésé.

Minden héten tarts egy ismétlő és egy pihenőnapot.

Max. a számolásokban nem lesz akkora rutinod, de ennyi.

2018. márc. 16. 21:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Próbálok beleadni mindent és pozitívnak maradni, aztán előtte 1 hónappal már úgy is eldől mennyire reális -e
2018. márc. 16. 21:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Habár érettségiztem kémiából középszintén még 5 éve, de nagyon kevésre emlékszem. "Szinte" nulláról pontosabb lenne
2018. márc. 16. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Az első kettő szerintem nem jár egyetemre:D BÁRMIT meg lehet tanulni fél év alatt, csak elhivatottnak kell lenni és tényleg odatenni magad napi 5-6 órát tanulni. Szerintem annyi alatt simán meg lesz.. orvosi a cél?
2018. márc. 16. 22:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, az lenne többek között. Köszönöm szépen a biztatást
2018. márc. 16. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
"Az első kettő szerintem nem jár egyetemre:D" - 2-esként kérdezem, hogy miből szűrted ezt le? Én is azt mondtam, hogy fel lehet készülni.
2018. márc. 17. 07:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mesélek magamról. 29/N vagyok, jogász-közgazdász végzettséggel. Szeptemberben gondoltam egyet, mert utáltam a munkámat és a jogot/közgázt is, hogy belevágok az orvosiba. Emelt biosz és kémia. Mind a két tanárom akihez járok hisz bennem, hogy meg tudom csinálni. Nyilván előnyöm van hogy hozzá vagyok szokva a sok tanuláshoz. A dupla nulláról kezdtem, és megy! Lehetséges hidd el, csak tényleg seggelni kell felette ahogy én is teszem. Nagyon jó felkészítő tanárom van mindkét tárgyból, ez a siker fele szerintem.
2018. márc. 25. 09:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, majd mindenképp jelents miként sikerült:) drukkolok
2018. márc. 25. 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm, mindenképp :)Visszatérve az első hozzászólóra, Napi 12 órát meg bőven lehet tanulni, simán tanultam ennyit Róma vizsgámra készülve. Orvosin is fogsz ennyit ha nem többet...
2018. márc. 25. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!