8 hónap alatt szerény alaptudással fel lehet készülni emelt biológia és kémia érettségire?
Igen.
Én is kb. ennyi idővel előtte kezdtem készülni rá hosszas kihagyás után.
Na erre én is kíváncsi lennék...jó pár év kihagyással vállalkoztam arra,hogy befejezem a 12-et,és jövőre leérettségizem.
Csak sajnos a kémiát magyon mem értem :(
Hát, nekem azért kellett hozzá a 11. és a 12.
És rohadt nehéz volt..
Szenvedes az egesz.. Rengeteg idot elvett, hazaertem fel negyre, negykor kezdtem tanulni, 8ig kb kemiaztam( en is hadilabon alltam vele, nulla tudassal mentem faktra, olyanok koze akik mar kozepszintrol indultak) aztan 8-10 ig biosz, es hogy 11re vegezzek egy ora maradt a tobbi targyra..
Kepzelheted milyen rossz volt, 11.ben kellett nyelvvizsgaznom a kisnyelvembol.
Plusz meg vittuk tovabb a jegyeinket es mindenbol otos kellett.. Neha ugy ereztem, hogy nem birom tovabb.
DE,felvettel Szegedre gyogyszereszetire..
Mielott meg vki leolt, hogy egy gyogyszeresznek tudni kene helyesen irni: TELOROL VOLTAM BOCSI AZ ELGEPELESEKERT, EKEZETEKERT
Most nem azért írtam, hogy egy hét alatt tanuld meg, de fél év folyamatos tanulás elegendő. Persze ez attól is függ milyen gyorsan tanulsz.
Magatokat szivatjátok az ilyen több éves készülésekkel, mert egyetemen ezekre tényleg nme lesz idő, ott meg majd megy a csodálkozás, hogy miért csúsztok éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!