A szaktanár kitörölheti az egész éves naplónkat?
Ma az egyik gyerek elkezdett dúdolni egy dalt, erre a tanár idegbeteggé változott, miközben viszonylag kedves és ritkán szid le minket... Én most full 5ösre állok de azt mondta, hogy mindenkinek kitörli az e-naplóból a jegyeket (persze amit ő tanit) és félévig arra megy, hogy a legtöbb gyereket megbuktassa, majd évvégén is... Lehet ilyet csinálni, főleg félévkor? Ráadásul a tanitásért is fizetni kellett, hisz alapitványi... Olyat ne irjatok, hogy a szülőket küldjük be, hisz ha elmegy ez a tanár nem lesz ki
tanitson minket+ Mondta is, hogy nem érdekli felőle az ambucmant is kihivhatjuk... Mondjuk ekkor majdnem megfulladtam a visszafolytott nevetésbe. Lehet hogy tegnap Hitler tanárúr maratont tartott... Igazából meg mi a f4szt kell kollektiven büntetni az osztály-t azért mert egy gyerek 5mp-ig dúdolt valamit... Akkor büntetné meg a gyereket, de akkor se rontsa el azt, amit más felépitett magának...Ugyanis nekem sem az ölembe pottyantak az 5ösök.......
Ember legyen a talpán az olyan tanár aki ezt megteszi egy egész osztállyal úgy, hogy a lelkiismerete nem szól közbe.
Ha mégis, akkor meg rágja a küszöböt a maradék életében amiért ennyire visszaél a hatalmával. Tanárként megbukott.
Ezt a kollektív büntetést (vagy legalább is az azzal való fenyegetést) én sem értettem anno. Ha valaki idióta vagy bunkó a tanárral, akkor nehogy már az is igya ennek a levét, aki pl. a hátsó sorban kussolt egész évben (tehát nem randalírozott). A kollektív büntetés és fegyelmezés a legaljasabb dolog, amit el tudok képzelni, legyen szó akár iskoláról, akár másról.
Na de szerencsére nálatok sem történt semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!