Tényleg veszélyes vegyészmérnöként/gyógyszerészét/vegyészként dolgozni?
Sokan mondták a környezetemben hogy ha lehet ne menjek vegyiparba dolgozni mert szörnyen egészségtelen például a vegyészmérnökök általában leukémiások lesznek a sugárzás miatt pl atomerőműben vagy egyéb daganatos betegségeket kapnak el vegyészek szintén.
Ez mennyire igaz? A kémia az "életem" imádom nem is tudnék elképzelni magamnak olyan munkát ami nem kapcsolódik hozzá.Bár igaz a szüleim nem támogatják és lehet ezért szeretnének eltántórítani más szakmát képzeltek nekem.
Szerintetek mennyi igazság van ebben?
Köszönöm a választ :) És természetesen annak a vegyészmérnöknek is aki üzenetben írt nagyon hasznos volt de sajnos nem tudtam üzenetben megköszönni(nem tudtam elküldeni valamiért).
Mégegyszer köszi mindkettőtöknek :)
Ez így általánossagban nagyon hülyeség.
Szinte minden szakmának megvannak a veszélyei. Ha minden normálisan megy egy vegyi üzemben nem leszel se rákos semmi. Baleset meg hát mindenhol lehet.
Ilyenek ne tartsanak vissza ha ezt szeretnéd.
Üdv egy vegyész tanuló 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!