Állatorvosi érettségi felkészítője milyen? Hogyan zajlik? Az alapokat is tanítják?
Korrekt, tényleg jól tanítanak, de ha látják, hogy kevés vagy állatorvosnak, akkor közlik, hogy keress mást.
Az állatorvosi a legkeményebb hazai egyetem!
Hm. Érdekes, amit az első írt. :D Az persze igaz, hogy az EGYIK legnehezebb egyetem az országban.
Viszont amikor én voltam 2 éve, akkor a néni aki a bioszt tartotta szerintem a jópár alkalom alatt 1-2 arcot ha megjegyzett közülünk, nem hogy ki való állatorvosnak és ki nem. :D Sőt, sokan nem is az állatorvosira készültek azok közül, akik ott voltak.
Nekem amúgy annyira nem volt szimpatikus a biosz, a néni csak ledarálta az anyagot, és azt se tudtuk, hogy most a diát próbáljuk kapkodva leírni vagy csak figyeljünk. Elvileg aki a kémiát tartotta az jobb volt, arra talán jobban megéri elmenni, mint a bioszra.
És igen, előfordulhat, hogy megjegyeznek. Én januártól már nem jártam be (másfél órát vonatoztam volna oda-vissza), és egy évvel később, mikor megkaptam ugyanazt a tanárt a gyakorlati órákon, nagyon szeretett azzal piszkálni, hogy hianyoztam a felkészítőiről. Persze csak vicceskedve, aki nekem tartotta, nagyon jó fej volt, mind az előkészítőn, mind az egyetemi kémiákon. :)
18:03-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!