Ha most szakmát tanulok de nem nagyon megy, illetve nem is érdekel viszont szeretnék szakma helyett elmenni érettségire akkor az lehetséges?
Figyelt kérdés
Szóval hogy át tudnék-e iratkozni érettségire és ha igen akkor hogyan? Mert alapból úgy lett volna hogy 3 év szakma és aztán a 2 év érettségi de én nem szeretném a szakmát elvégezni hanem inkább érettségibe kezdeni ez lehetséges? betöltöttem a 16.évemet2018. dec. 4. 17:49
1/6 anonim válasza:
Mi az utolsó osztály, amit elvégeztél? Ha a 8. akkor simán be tudsz iratkozni valamilyen gimibe vagy szakgimibe és 9.évfolyamról indulsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Tavaly végeztem a kilencedikkel
2018. dec. 4. 18:14
3/6 A kérdező kommentje:
ilyenkor mi a helyzet?
2018. dec. 4. 18:15
4/6 anonim válasza:
Szakgimibe vagy sima gimibe? Nem mindegy. Ha szakgimibe, akkor csak ugyanolyam szakos szakgimibe tudsz beiratkozni, és akkor a 10.osztálynál tudod folytatni. Ha viszont sima gimi, akkor csak sima gimibe mehetsu dettó 10.osztályba.
Ugyanoda nem tudsz menni sima érettségis osztályba, ahol végezted a 9.osztályt?
5/6 A kérdező kommentje:
Szakgimibe járok,és itt szeretnék ebben az iskolában szakmáról átiratkozni érettségire ez lehetséges?
2018. dec. 4. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!