Szombaton iskolába kellene menni, helyette fizetős mozi, aki nem jön igazolatlan? Ez törvényes?
Figyelt kérdés
Kicsit hosszabban: Szombaton ugye iskola, ledolgozás, és az iskolavezetőség kitalálta, hogy inkább menjen az iskola moziba. 500ft mindenkinek. Most oké, mondhatjátok, hogy 500 ft semmi, de 1 borzalmas filmre akarnak elrángatni (vagy csak nem a "mi" ízlésünk) és még kötelező is. Vagy ez, vagy a szülői igazolás... És persze akinek nincs az így járt. (Az iskola nem lesz nyitva szombaton, szóval nincs olyan opció, hogy aki nem mozizik, és nem marad otthon az suliba lesz)2018. nov. 27. 15:55
11/17 peca1000 válasza:
Én elmentem volna rá 500 Ft-ért.
Most akarjuk megnézni az asszonnyal, pedig már 42 évesek vagyunk :)
Ha tovább nèzted volna az 1. részt, neked is bejött volna :)
12/17 anonim válasza:
Miért nem.igazolja le a szülő???
Ennyire nem tudod velük megbeszélni?
13/17 A kérdező kommentje:
Igazolhatom magamnak. Viszont már mind három napot bizonyos okok miatt kivettem. Ezért maradt az, hogy vagy mozi, vagy ugyanúgy 6-7 óra igazolatlan (a 2 órás mozi passz miatt)
2018. nov. 27. 21:51
14/17 anonim válasza:
Nyilván nem törvényes.
Ha se moziba nem akarsz menni, se igazolni nincs lehetőséged, akkor menj el dokihoz azzal, hogy megy a hasad és már le is van igazolva a napod.
15/17 anonim válasza:
Mi a francért vagy hülye ember? Ahogy előttem írták a film 2-2,5 órás max mindennel együtt. Sokkal hamarabb szabadulhatsz, inkább örülnél neki, hogy elvisznek ilyen programokra, mégha fizetős is. Máshol szószerint verekednének ilyen lehetőségért.
16/17 anonim válasza:
Mekkora problémái vannak a mai kölköknek!!!! Mi örültünk annak idején, hogy óra helyett valami VHS-es sz.rt nézhettünk. És sose problémáztunk azon se, a szülők se, hogy színházba, vagy tudomisén hová vittek, és ki kell fizetni a jegyet.
17/17 anonim válasza:
A mai kölyköknek jogaik vannak, meg lehetőségeik, agyuk már kevésbé hogy értékelni tudják azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!