Ha előzetesbe visznek kérhetem, hogy vigyék el az autómat nem fizetős parkolóba?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, 30 napra bevisznek, az autómon lejár a parkolókártya és ügye 30 napig büntetnének. Ha nincs senkim akkor mit kell tennem ilyenkor? Pár tízezerért elviszik telephelyre, ott is kell fizetni a tárolásért... erre van megoldás?
( nem megyek sittre, csak néztem egy filmet és felmerült bennem )
2017. júl. 4. 18:38
1/5 anonim válasza:
Kérheted. Napjában kaviárt és pezsgőt is kérhetsz.
2/5 anonim válasza:
Kérni bármit kérhetsz, legfeljebb nem kapod meg. Ebben az esetben valószínűleg megengedik hogy telefonálhass egy ismerősödnek, aki elviszi az autót. Ők egy szalmaszálat nem fognak keresztbe tenni érte.
3/5 A kérdező kommentje:
Meg telefont is :D Ha belegondolunk ez is egy logikus helyzet. Jó, oké Hawaii az egész sitt mert 4-en vannak 1 cellába, ergo kevés hely ha kiszabadul a tag beperli az államot és kap kártérítést amiből vehet A8 Audit. tök happy, de előzetes az más, ügye..
2017. júl. 4. 19:28
4/5 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, külön felhívhattam az ismerősöm, hogy vigye el. Így nem kell 3 évet kifizetni. Azért az durva lett volna.
2020. ápr. 16. 00:48
5/5 anonim válasza:
1. Most te a börtönből gyakorizol?
2. Elkéstél, a kérdést 3 éve írtad ki, így fizetned kell a díjjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!